Moderne schuurwoning bouwen

Wil je een moderne schuurwoning bouwen? Dit type woning is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In dit artikel lees je waarom je kiest voor een moderne schuurwoning en hoe je jouw droom kunt laten uitkomen. Kom er onder andere achter waarom je kiest voor zo’n schuurwoning en hoe je de prijs kan berekenen.

De opties van een moderne schuurwoning

Vind je ruimte in de nieuwe woning belangrijk? Gaat je voorkeur uit naar een luxe woning? Dan heb je vast al eens nagedacht over een moderne schuurwoning. Je kiest in dat geval niet alleen voor veel ruimte. Daarnaast zijn luxe en comfort verbonden aan dit type woning. Je krijgt al snel het gevoel alsof je op vakantie bent. In je eigen huis nog wel.

Een schuurwoning wordt vaak van verschillende materialen gebouwd. Toch is hout een materiaal dat vrijwel altijd terugkomt in een schuurwoning. Hout zorgt voor een tekenend karakter van een moderne schuurwoning. De combinatie van hout met andere natuurlijke materialen zorgen er vaak voor dat een schuurwoning zowel landelijk als industrieel kan worden.

moderne schuurwoning bouwen

Het prijskaartje van een moderne schuurwoning

Ga je een nieuwe, moderne schuurwoning bouwen? Dan hangt daar vaak wel een behoorlijk prijskaartje aan. De hoogte van de totaalkosten zijn afhankelijk van keuzes die je zelf maakt. Maar wil je een modern uitziende schuurwoning met alles erop en eraan? Dan loopt de prijs al snel op. Heb je een beperkt budget? Hou er dan rekening mee dat je wellicht moet gaan strepen.

Maak daarom van tevoren een wensenlijst. Zodat je met een aannemer kan overleggen of de wensen die je hebt haalbaar zijn met jouw budget. Lukt het zelf om een begroting of een ruwe inschatting te maken? Dan ben je weer een stap verder. Denk er alleen wel om dat je alle kosten meeneemt om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Van kosten koper tot aan een nieuwe keuken, badkamer of de tuin.

Moderne schuurwoning bouwen

Je weet nu waar je onder meer op moet letten als je een moderne schuurwoning wilt bouwen. Maar natuurlijk is niet elke situatie hetzelfde. Wil je een professioneel advies op maat ontvangen? Neem dan eens contact op met een aannemer of bouwbedrijf in de buurt. Kom erachter welke mogelijkheden je hebt op basis van jouw bouwbudget. Zo weet je binnen no-time of jij jouw moderne schuurwoning van je dromen kunt gaan bouwen.